Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Κάτω από την άσφαλτο υπάρχει παραλία


Το τρίτο ποδηλατικό φεστιβάλ έφτασε στο τέλος του. Όταν πριν από τρία χρόνια διοργανώναμε το πρώτο κανένας μας δεν περίμενε ότι θα έφτανε κάποια στιγμή που ο κόσμος της Πάτρας θα περίμενε να έρθει ο Μάιος για να πλημμυρίσει την πλατεία Όλγας, να χορέψει, να τραγουδήσει, να διεκδικήσει.

Κουραστήκαμε πολύ αλλά περάσαμε πολύ όμορφα. Και όσο περνάνε τα χρόνια νιώθουμε ότι αφήνουμε κάτι πίσω μας, σε αυτήν την πόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε, που μας στηρίζετε, που αγωνίζεστε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε που την Κυριακή ήρθατε στην ποδηλατοπορεία, με τους φίλους, τα παιδιά, τις οικογένειες σας.

Ελπίζουμε να σας βλέπουμε όλο και πιο συχνά, στις συνελεύσεις, τις δράσεις μας, τις ποδηλατοπορείες μας, στον δρόμο, στις πλατείες, στα πάρκα.

Ελπίζουμε να γινόμαστε όλο και περισσότεροι όσοι πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την πόλη και σε αυτήν την κοινωνία.

Η κοινωνία είμαστε όλοι μας, κι αν κάτι δεν μας αρέσει, ή μας στενοχωρεί, ή μας πληγώνει, ή μας προσβάλει πρέπει να εναντιωνόμαστε, να διαμαρτυρόμαστε, να διεκδικούμε. Όλοι μαζί.

Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε στους δρόμους, και θα τα πούμε εκεί έξω.

Ride on...

υγ. Αφήστε μας τις εντυπώσεις, τις προτάσεις και τις ιδέες σας στα σχόλια του post, ή ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί στις συνελεύσεις μας κάθε Τρίτη στο Παράρτημα, ή στην πλ. Όλγας, αναλόγως τον καιρό, στις 9 το βράδυ.

2 σχόλια:

Argonaut είπε...

Kαλησπέρα! Δεν βρήκα ένα Link επικοινωνίας, οπότε και αφήνω ένα comment.

Παρακαλούμε για την σύμβολή σας και απόψεις σας επί του θέματος για το "Bike to work day - Ελλάδα"

http://podilates.gr/node/4616Συγχαρητήρια και για τις όλες πρωτοβουλίες ως τώρα! Συνεχίζουμε! :)

tk είπε...

γεια σου αργοναυτη

ενδιαφερουσα πρωτοβουλια οντως.

αν ενδιαφερεσαι μπορεις να εγγραφεις στην λιστα μας, στο αριστερο μερος της παρουσης σελιδας.

θα προωθησω το λινκ.

ευχαριστουμε πολυ που περασες.

φυσικα συνεχιζουμε.

ride on...